2015-2016 Τέλος ευχαριστούμε με τέντες – πέργκολες-ζελατίνες

Ημερομηνία: 20 Ιανουαρίου 2017

 Τέλος 2016. Αρχή του 2017…Με περισσότερες τέντες πέργκολες αλουμινίου ζελατίνες και καλές συνεργασίες…

Η εταιρία μας συμπλήρωσε μια πολύ επιτυχημένη χρονιά και ευχαριστεί όλους όσους μας  εμπιστεύτηκαν στους πολύ δύσκολους αυτούς καιρούς. Φέτος καταφέραμε να ανοίξουμε το δίκτυο των συνεργατών μας σε 12 νέα μέρη σε όλη την Ελλάδα και σε 3 νέες χώρες τους εξωτερικού Άιγυπτο , Κουβέιτ, Τυνησία. Συνεχίζοντας παράλληλα τις πολύ καλές συνεργασίες σε χώρες της Ευρώπης όπως η Γερμανία , Γαλλία, Ρουμανία και η Βουλγαρία. Τα ολοκληρωμένα συστήματα με τέντες , τα εξαρτήματα τεντών , τα συστήματα ανεμοπροστασίας με κρύσταλλα αλλά και ζελατίνες , και σίγουρα οι πέργκολες αλουμινίου sunrain system που παράγουμε είναι κάποια από τα εξαγώμενα προιόντα μας τα οποία κοσμούν διάφορα μέρη του κόσμου.

Λανσάραμε 3 νέα προιόντα ανεμοπροστασίας για επαγγελματικούς χώρους τα οποία οριοθετούν αλλά και προστατεύουν από τον αέρα. Χειριζόμενα με ηλεκτρικά μοτέρ αλλά και χειροκίνητα διαθέτουν φωτισμό και βάφονται σέ διάφορα ral για να ταιριάξουν στις ιδιαιτερότητες τού χώρου σας.

Εξοπλιστήκαμε με νέα μηχανήματα συγκόλησης και κοπής υφασμάτων τελευταίας γενίας για να προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα στους πελάτες/συνεργάτες μας.

Από τις εγκαταστάσεις μας στην Θεσσαλονίκη και όλο το προσωπικό μας σας ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε μια νέα χρονιά με υγεία και δημιουργικότητα!

https://tentoexpress.gr/