Πέργκολες για όλες τις δουλειές!!

Ημερομηνία: 1 Απριλίου 2017

ΤΕΝΤΕΣ – ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ – ΑΝΤΙΑΝΕΜΙΚΕΣ ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ

Ένα ωραίο πρωινό στο αρχιτεκτονικό γραφείο του Κύριου Νίκου Όττα αναζητούσαμε την ιδανική λύση σκίασης αλλά και αντοχής για τους προβόλους ενός διαμερίσματός.  Δεν θέλαμε  να στερήσουμε την εναέρια λύση της τέντας αλλά επίσης δεν θέλαμε να χάσουμε την δυναμική εμφάνιση της πέργκολας που σε συνδυασμό με την αντοχή της στα καιρικά φαινόμενα φαντάζει τόσο σωστή λύση. Το μεγάλο μας πρόβλημα ήταν οι κολώνες που χρειάζονται οι πέργκολες για να τοποθετηθούν. Έπρεπε να βρεθεί μια λύση σε ένα κλασικό πρόβολο ο οποίος δεν είχε ιδιαίτερες ανέσεις και ευκολίες για την τοποθέτηση.

Έτσι σχεδιάσαμε και ξανασχεδιάσαμε και ξανά…..

Μέχρι που καταλήξαμε εδώ  https://tentoexpress.gr/product/pergkoles-tentes-sunrain-system

Είμαστε στην ευτυχή θέση να σας παρουσιάσουμε το τελικό μας έργο.Πτυσσόμενς πέργκολες αλουμινίου   αντί για τις κλασικές τέντες με βραχίονες  https://tentoexpress.gr/product-category/tentes/tentes-braxiones προσφέροντας έτσι την καλύτερη δυνατή λύση για τον αρχιτέκτονα αλλά και τον πελάτη.

Αν θέλετε και εσείς να συνεργαστούμε ώστε να σας προσφέρουμε τη γνώμη μας αλλά και την εμπειρία μας στις καλύτερες τιμές τις αγοράς για όλα τα θέματα που αφορούν  Πέργκολες , Τέντες , Ζελατίνες ,  Στέγαστρα αυτοκινήτων αλλά και ότι άλλο αφορά την προστασία απο τα καιρικά φαινόμενα είμαστε εδώ.