ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

Στηρίζουµε την επιτυχία της TENTOEXPRESS στους ανθρώπους µας, που µε τις γνώσεις, την υπευθυνότητα και το οµαδικό τους πνεύµα συµµετέχουν ενεργά στην υγιή της ανάπτυξη.

Μέσα σε ένα δημιουργικό και ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της TENTOEXPRESS ανταποκρίνεται με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα στο απαιτητικό έργο του, ενδυναμώνοντας τόσο την εταιρεία, όσο και τους συνεργάτες της, να επιτύχουν τους στόχους τους.

Στη TENTOEXPRESS, η εκπαίδευση αποτελεί τον καθοριστικότερο παράγοντα για την επιτυχία, τόσο σε εταιρικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Πιστή στις αξίες της, η εταιρεία έχει θεσπίσει και εφαρμόζει ένα μακροπρόθεσμο επιχειρησιακό πρόγραμμα για την εκπαίδευση του προσωπικού της.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Η TENTOEXPRESS, συνεχίζει από το 1974 στο δρόμο της ανάπτυξης πιστή πάντοτε στις αξίες της:  Αφοσίωση στον πελάτη, καινοτομία, ποιότητα και αξιοπιστία, βιωσιμότητα, αειφορία και εταιρική κοινωνική ευθύνη.Με βάση αυτές τις αξίες έχουμε δημιουργήσει με συνέπεια και αξιοπιστία, μακρόχρονες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και τις αγορές τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Αφοσίωση στον πελάτη

Παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες που σταθερά ικανοποιούν ή και υπερβαίνουν τις προσδοκίες των πελατών μας. Ακούμε τους πελάτες μας, αντιλαμβανόμαστε τις τρέχουσες ανάγκες τους και προλαμβάνουμε τις μελλοντικές, προσφέροντας κορυφαία ποιότητα σε λογική τιμή. Τα επώνυμα προϊόντα μας, η ποιότητα τους και ο διαρκής διάλογος με τους πελάτες μας, είναι το μέσο δημιουργίας μακροχρόνιων συνεργασιών, βασισμένες στην αξιοπιστία και στην αμοιβαία εμπιστοσύνη. Λειτουργούμε ως πολύτιμοι σύμβουλοι και ο στόχος μας είναι η μεγιστοποίηση της απόδοσης του πελάτη / συνεργάτη μας.

Καινοτομία

Η καινοτομία για εμάς σημαίνει να αναγνωρίζουμε τις παρούσες και μελλοντικές προτιμήσεις της αγοράς και να παρέχουμε εφαρμοσμένες λύσεις.Είμαστε σε συνεχή επαφή με τους προμηθευτές, τους συνεργάτες και την αγορά ώστε να αντιλαμβανόμαστε έγκαιρα τις τάσεις της αγοράς και προσαρμόζουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες. Το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης συνδυάζει τη δημιουργική σκέψη µε την εμπειρία και μετατρέπει τις ανάγκες των πελατών µας για καινοτομία και προηγμένη τεχνολογία, σε υψηλής ποιότητας προϊόντα. Εξελίσσουμε και βελτιώνουμε συστηματικά τα χρώματά μας, παράλληλα με την ανάπτυξη των ποιοτικών και των αισθητικών χαρακτηριστικών, καθώς και της αντοχής τους στον χρόνο.

 

Ποιότητα και Αξιοπιστία

Η ποιότητα και η αξιοπιστία, είναι μια συνεχής διαδικασία εξέλιξης και ανάπτυξης που διέπει το σύνολο της της επιχείρησής μας και όχι απλώς ένα κομμάτι της.Η εταιρεία μας δεν είναι διατεθειμένη να κάνει συμβιβασμούς σε θέματα ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών της , σε αντάλλαγμα βραχυπρόθεσμα οικονομικά κέρδη.Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας πάντα τηρούν τις προδιαγραφές και οι πιστοποιήσεις εξασφαλίζουν την πλήρη συμμόρφωση τους σε θέματα ποιότητας. Παράλληλα, λειτουργούμε σε προληπτικό επίπεδο έχοντας θεσπίσει αυστηρό σύστημα ποιοτικού ελέγχου.Αισθητική – Αντοχή. Ένα από τα Moto μας είναι αισθητική φτιαγμένη να διαρκέσει (Aesthetics built to last). Βελτιώνουμε όχι μόνο την αισθητική αλλά και την διάρκεια ζωής των Αρχιτεκτονικών κατασκευών και όχι μόνο. Μας ενδιαφέρει η αυξημένη αντοχή και απόδοση σε όλα τα επίπεδα (γήρανση, διάβρωση, τριβή, χάραξη, κ.ο.κ.)Συνέπεια στην υψηλή ποιότητα. Για περισσότερα από 30 χρόνια, όλες οι πούδρες βαφής παράγονται σε µία σύγχρονη και μεγάλη εργοστασιακή μονάδα, διασφαλίζοντας τη συνέπεια στην υψηλή ποιότητα.Εμπιστοσύνη. H αμοιβαία εμπιστοσύνη είναι η βάση για τις μακροχρόνιες σχέσεις που έχουμε αναπτύξει.Αποτελεσματική Επικοινωνία. Ανταποκρινόμαστε με συνέπεια και αξιοπιστία  στα αιτήματα του πελάτη.

Βιωσιμότητα / Αειφορία

Ο σεβασμός στον άνθρωπο και το περιβάλλον του, αποτελεί µία από τις βασικές µας αξίες. Οι άνθρωποί µας είναι ευθυγραμμισμένοι µε την περιβαλλοντική κουλτούρα και τις περιβαλλοντικές αξίες, υιοθετώντας πρακτικές προστασίας του περιβάλλοντος στην καθημερινή τους ζωή. Με απόλυτο σεβασμό προς το φυσικό περιβάλλον, παράγουμε χρώματα πούδρας, βελτιστοποιώντας την ασφάλεια των χρωμάτων µας και την οικολογική τους ταυτότητα, χωρίς να χρησιμοποιούµε διαλύτες, βαρέα μέταλλα και λοιπές τοξικές πρώτες ύλες.Αναπτύσσουμε νέες λύσεις για την αντιμετώπιση προκλήσεων βιωσιμότητας και αναπτύσσουμε με επιτυχία μια βιώσιμη επιχείρηση.Σε κάθε μας προσπάθεια μειώνουμε το οικολογικό μας αποτύπωμα.

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Πιστεύουμε στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (Ε.Κ.Ε.). Το συγκεκριμένο κομμάτι αποτελεί θεμελιώδη και διαχρονική αξία για την επιχείρησή μας. Εμπράκτως αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες, συμμετέχοντας ενεργά στα γεγονότα του κλάδου μας και της κοινωνίας μας. Φροντίζουμε να υποστηρίζουμε όχι μόνο με χορηγίες, αλλά κυρίως και με τη φυσική μας παρουσία τα γεγονότα του κλάδου και όχι μόνο. Υποστηρίζουμε τους εργαζόμενους που τους θεωρούμε το πολυτιμότερο κεφάλαιο της επιχείρησής μας. Φροντίζουμε την κοινωνία μας, την τοπική και την ευρύτερη κοινότητα.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Τηρώντας τις υποσχέσεις μας προσπαθούμε πάντα να είμαστε πιστοποιημένοι και να αποδεικνύουμε έμπρακτα τα λόγια μας

img_9
img_10
img_11