Η Tentoexpress ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την κατασκευή μεταλλικών κατασκευών για μια ποικιλία εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων συστημάτων πέργκολας, γυάλινων συστημάτων και άλλων. Η ομάδα των εξειδικευμένων τεχνιτών μας εργάζεται με υλικά υψηλής ποιότητας για να δημιουργήσει ανθεκτικές και οπτικά ελκυστικές κατασκευές που ικανοποιούν τις μοναδικές ανάγκες και προδιαγραφές κάθε πελάτη.Από απλές πέργκολες έως πολύπλοκες γυάλινες κατασκευές πολλαπλών επιπέδων ή προσαρμοσμένα σχέδια, έχουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία να κάνουμε το όραμά σας πραγματικότητα. Είτε ψάχνετε για μια λειτουργική λύση εξωτερικής σκίασης είτε για ένα εκπληκτικό αρχιτεκτονικό χαρακτηριστικό, η Tentoexpress σας καλύπτει.

Η Tentoexpress δραστηριοποιείται στην κατασκευή ανθεκτικών μεταλλικών κατασκευών για τη στήριξη τεντών. Η έμπειρη ομάδα τους είναι αφοσιωμένη στην παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας, μακράς διαρκείας που υπερβαίνουν τις προσδοκίες των πελατών. Χρησιμοποιούν υλικά κορυφαίας ποιότητας και τεχνικές αιχμής για να εξασφαλίσουν ότι κάθε μεταλλική κατασκευή είναι στιβαρή και αξιόπιστη, ικανή να αντέξει τα στοιχεία της φύσης και να παρέχει απαράμιλλη υποστήριξη για μια σειρά σχεδίων τέντας. Είτε πρόκειται για εμπορικούς είτε για οικιακούς σκοπούς, η Tentoexpress μπορεί να δημιουργήσει την τέλεια μεταλλική κατασκευή για να καλύψει τις συγκεκριμένες ανάγκες σας και να ενισχύσει τον εξωτερικό σας χώρο.

img_9
img_9
img_9

Η Tentoexpress χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων των μηχανημάτων στράντζας, των αυτόματων διπλών πριονιών, των μηχανών διάτρησης και των μηχανών συγκόλλησης, για παραγωγή από το 1975. Αυτά τα μηχανήματα επιτρέπουν στην Tentoexpress να παράγει προϊόντα υψηλής ποιότητας αποτελεσματικά και με συνέπεια. Με δεκαετίες εμπειρίας στον κλάδο και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, η εταιρεία είναι άρτια εξοπλισμένη για να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της.

 

img_9
img_9
img_9