ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΧΡΟΝΩΝ

Διαθέτουμε οργανωμένο βαφείο από το 1991 για να καλύπτουμε τις δικές μας ανάγκες τόσο σε ποιότητα όσο και σε ταχύτητα. Το 2021 μετά τις αυξημένες ανάγκες του βαφείου ηλεκτροστατικής βαφής προχωρήσαμε σε αναβάθμιση του υπάρχοντος με την προσθήκη 2 καινούργιων μηχανήματων βαφής wagner , 2 καινούργιες καμπίνες με νέου τύπου φίλτρα για λιγότερη σκόνη , ανακατασκευή του συστήματος διαδρομής και φόρτωσης των υλικών και τέλος μεγέθυνση του φούρνου ψησίματος στα 7,20 μέτρα.

Επιλέγουμε – Στηρίζουμε Ελληνική Ποιότητα

Ως βασικό προμηθευτή χρησιμοποιούμε την Ελληνική εταιρεία ΝΕΟΚΕΜ , η συνεργασία μας μετράει 20+ χρόνια  και με τις μοναδικές και καινοτόμες βαφές παραδίδουμε άψογο αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας χωρίς διαβρωση στο χρόνο.

Μεγάλη Γκάμα βαφών

H συλλογή χρωµάτων Prisma και Αmmos συνεχίζει την πολυετή και επιτυχημένη παρουσία της και φιλοδοξεί να δώσει μια ολοκληρωμένη απάντηση στις απαιτήσεις κάθε αρχιτεκτονικής σύνθεσης και των σύγχρονων διεθνών τάσεων του Design.

Η συλλογή RAL Metallic, περιλαμβάνει 22 όμορφες μεταλλικές αποχρώσεις και αποτελείται από τις σειρές Pearl Effect και Grey Metallic.

Οι 44 αποχρώσεις της συλλογής RAL Matt Polyester καλύπτουν τις επιθυμίες της αγοράς για δημοφιλείς RAL αποχρώσεις σε λεία ματ επιφάνεια.

Η συλλογή Industrial Design συνδυάζει τη διαχρονικότητα της κλασικής προσέγγισης με τη δυναμική των σύγχρονων τάσεων στο βιομηχανικό σχεδιασμό.

img_9
img_10
img_11